Ombouw Drive-in show Voyage

Deze nieuwe ombouw voor de VOYAGE Drive-in Show is in 1994 gebouwd omdat in vondt dat de vorige (blauwe) eigenlijk een beetje te klein en te simpel was. In een wat grotere zaal of een groter podium kon je de drive-in amper zien staan. Voor de bouw heb ik me laten inspireren door de (vroegere) Turbo Drive-in Show, voorheen van Peter Vandenwildenbergh. Ook vroegere kleur is in plaats van rustig cobaltblauw verandert in opvallend kanariegeel.


De Drive-in bestaat uit drie delen. Een rechthoekig middenstuk en twee driehoekige zijkanten. Deze zijn elektrisch op het middenstuk aan te sluiten door middel van een meerpolige stekker. De sturing voor het looplicht bevindt zich in het middenstuk. Hierop bevindt zich ook de transformator, een rij kroonstenen, en vrije ruimte voor bijvoorbeeld een lichtorgel-print.


De smalle vertikale vlakken zijn constant verlicht. Met verschillende kleuren, maar het geheel is wel symetrisch. Het grote vlak in het midden verandert steeds van kleur en de twintig kleine vierkante vlakken aan de bovenzijde knipperen OF om-en-om OF ze "lopen" van het midden uit naar de buitenkant. Hiervan is de kleur groen.