SCORE BORD  Gelieve deze pagina alleen te lezen indien U tegen een grapje kunt !


Wanneer je op je zelf gaat wonen, ga je na enige tijd toch denken: "Goh, het is wel erg kaal in huis..." En dan ga je aan de slag met een schilderijtje hier, een fotolijstje daar. Maar wat hang je nu op je toilet? Een verjaardagscalender waarop je al de verjaardagen van je vrienden op kunt noteren zou aardig zijn, maar bij gebrek aan, zou de calender in mijn geval vermoedelijk bangelijk leeg blijven.

Rijst dus de vraag: Wat dan ?

Via via was me een verhaal ter oren gekomen van iemand die iets soortgelijks als omschreven op deze pagina op zijn toilet heeft hangen. Het is dus een HIJ, maar dat is dan ook alles wat ik er over kwijt wil, want een beetje privacy is in deze kwestie wel op zijn plaats lijkt me.

Dus heb ik geprobeerd om een beetje creatief te denken. Enkele malen tijdens het gebruik nagedacht en ben ik tot onderstaand "Score bord" gekomen.
En tot dusver alleen nog maar positieve reactie er op ontvangen. Het enige minpuntje is dat niet iedereen het in durft te vullen. En ALS men het al durft, dan wil het soms gebeuren dat slechts de initialen vermeld worden. Maar misschien komt dat ooit nog goed.

Als u nog steeds aan het lezen bent, dan kunt u waarschijnlijk best tegen een grapje...
Zie hieronder dan het uiteindelijke resultaat. Voor de echte liefhebber is het document te downloaden. For free!


Free download !